В Одеській області зʼявився новий підрозділ місцевої пожежної охорони

Відкрили підрозділ в селищі Раухівка Березівського району

Вчора на Березівщині відкрили новий підрозділ пожежної охорони. Актуальність даного підрозділу в першу чергу полягає в можливості швидко прибути на місце надзвичайної події в зоні виїздів, адже найвіддаленіше село Раухівської територіальної громади від найближчого пожежного підрозділу ДСНС знаходиться на відстані понад 30 км. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області

В селищі Раухівка Березівського району урочисто представлено новий підрозділ, який з сьогоднішнього дня стає на захист та порятунок місцевих мешканців”, - йдеться в повідомленні рятувальників. 

В ДСНС також підкреслили, що відкриття нового підрозділу стало можливим за підтримки та взаємодії рятувальників Одещини, представників органів влади та депутатського корпусу Одеського регіону.

“На Одещині є пріоритетним питанням відкриття нових підрозділів місцевої пожежної охорони, адже це питання порятунку не лише матеріальних цінностей, а й людського життя”, - наголосили у відомстві. 

Нагадаємо, що нещодавно отриманий новий моторний катер від United24 довів свою ефективність під час тренування водолазів Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) на водоймі Одеської області. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі було відкрито місцеве представництво організації "Європейська асоціація місцевої демократії" - ALDA. Ініціатива має на меті підтримку реконструкції та розвитку місцевих громад Одеського району та стала можливою завдяки партнерству з органами місцевого самоврядування України та країн-членів ЄС. Про це повідомляє Одеська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися