Закрито справу щодо фотографування з морськими котиками в готелі "Немо" в Одесі: подробиці

Провадження закрили через відсутність складу правопорушення

UAnimals повідомили, що поліція закрила справу щодо фотографування з морськими котиками у готелі "Немо". Провадження закрили "через відсутність складу правопорушення". Про це повідомили зоозахисники на офіційній сторінці в Instagram

Крім поліції, міжфракційне об'єднання депутатів "Гуманна країна" зверталося до Держекоінспекції з вимогою провести перевірку законності утримання тварин у готелі та дельфінарії "Немо".

“Ми досі не знаємо, чи відбулася така перевірка і які її результати. Будемо ще раз звертатися в Держекоінспекцію, аби отримати відповідь і домогтися перевірки”, - йдеться в повідомленні волонтерів. 

Нагадаємо, що навесні в соціальних мережах блогери виклали в відео з готельного номера Nemo Hotel Resort & SPA. На відео видно, як вони фотографуються із морськими котиками в своїх номерах.

“Надавати диких тварин за гроші для фото у готельному номері не можна. Однак поліція не побачила ні в діях блогерів, ні в діях керівників готелю й дельфінарію жорстокого поводження з тваринами і порушення закону. Тварини для дельфінаріїв — всього лише інструмент заробітку. Тож коли тварин захистить закон”, - зазначили в UAnimals


Раніше “Коментарі” писали, що Одеський зоопарк випустив на волю усіх тварин, яких прихистив після підриву росіянами Каховської ГЕС. Виключення стали лише тритони. Зазначимо, що після катастрофи на Херсонщині, зоопарк в Одесі допоміг понад 300 тваринам. Про це повідомив директор Одеського зоопарку Ігор Біляков.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися