В школах Одеси функціонують 80 Пунктів незламності

Під час тривог мешканці міста також приходять до укриттів шкіл

В Одесі нараховується більше 150 укриттів та сховищ в навчальних закладах освіти. Крім того, в школах також існують 80 Пунктів незламності. Про це повідомили Олена Буйневич, директор міського департаменту освіти та науки. 

Чиновниця також зазначила, що протягом тривог у школах та садочках ховаються тисячі людей, а коли йдуть уроки, то сотні тисяч. Освітяни намагаються зробити укриття максимально затишними, щоб навіть у підвалі було комфортно: вода, світло, ліки, все необхідне. В сховищах має бути порядок, чистота та відповідальна людина, яка своєчасно викличе швидку або поліцію у разі потреби.П

“Щиро дякую Геннадій Труханов та всім членам виконкому ОМР за підтримку ініціативи освітян  з внесення до штатного розпису ставок сторожів, відповідальних за укриття і Пункти незламності. В укриттях ставка буде весь період військового стану, а в Пунктах - тоді, коли вони працюють.І вітаю колег з цим рішенням, воно вкрай необхідне", - написала Буйневич. 

“Коментарі” писали, що вчора в Одесі пройшла зустріч директора міського департамент освіти та науки з керівниками шкіл. Як повідомили Олена Буйневич під час заходу були обговорені актуальні питання, зокрема правопорушення серед неповнолітніх та по відношенню до них. Про це чиновниця повідомили на своїй сторінці в Фейсбук.

Нагадаємо, що директор міського департаменту освіти та науки скаржиться на відвідування дітей навчальних закладів. Так, за словами Олени Буйневич, у Приморському районі міста пустує третина місць у дитячих садочка, у Київському, Пересипському та Хаджибейському - четверта частина. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися