Де в Одесі сьогодні ремонтуватимуть дороги: перелік вулиць

В Одесі заплановані масові ремонтні роботи

Сьогодні, 24 листопада, фахівці КП “Міські дороги” проводять ремонтні та очисні роботи на різних вулицях міста. Водії попереджають де не варто паркувати авто, та на яких ділянках дороги можливі затори.   

Про це повідомляє Департамент міського господарства.                                           

Роботи проводяться за такими адресами: 

  • вул. Дворянська,

  • вул. Садова – очищення дощоприймачів, промивка рукавів;

  • Хаджибейська дорога – очищення лотків та канав;

  • вул. М’ясоїдівська - ремонт дощоприймачів.

Шановні автолюбителі, не залишайте автотранспорт на решітках дощоприймачів і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки, – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, на ринку пального спостерігається певне коливання цін. Поки вартість бензину та дизеля спадає – за газ автовласникам доведеться платити більше.  “Коментарі” посилаючись на сайт auto.ria дізнались актуальні ціни на пальне в Одеській області станом на 24 листопада. 

Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом - золою.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.   



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися