На Одещині співробітники ДСНС врятували кота: подробиці

Рятувальники за допомогою 3-х колінної драбини зняли кота з даху

Вчора, 25 листопада до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що в селищі Любашівка, по вулиця Софіїївська, тривалий час кіт не може самостійно спуститися вниз. Про це повідомили в ДСНС. 

Так, менш ніж за 6 хвилин після надходження повідомлення, врятований пухнастик був у руках вдячної господарки. Рятувальники розповіли, що  за допомогою 3-х колінної драбини зняли кота з даху двохповерхового квартирного будинку.

Добрі справи рятувальників ДСНС

Військові 35 окремої бригади морської піхоти врятували трьох маленьких пташенят вухатої сови, які потребували допомоги та піклування. Їх підібрали біля повалених дерев після ракетного обстрілу. Рятувальники Одещини визволили з пастки двох цуценят.

27 липня, до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Березівка по вулиці Кірова потрібна допомога з визволення собак, які не можуть самостійно вибратись з ями. 

У порту Одеси врятували пташку, яку прибило до причалу. Скоріш за все, її принесло течією у Чорне море після теракту росіян на Каховській ГЕС. Співробітники порту подбали про пташку, а потім відвезли до Одеського зоопарку, де за її станом спостерігатимуть фахівці.

На Одещині прикордонники-спецпризначенці, повертаючись зі службового завдання, виявили травмованого молодого підсоколика, який не міг літати. Бійці підібрали птаха, нагодували та доставили до зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися