На Одещині морські прикордонники тренуються збивати ворожі дрони

Тренування зі знищення ударних дронів-камікадзе проходять щодня

Морські прикордонники мають бути пильними та готовими протидіяти загрозам 24/7. Тому охоронці порядку загартовують себе у різних погодних умовах і вдосконалюють свої практичні навички. Про це повідомили в Морській охороні Держприкордонслужби України.
Мінна небезпека у морі, активність тактичної авіації та застосування ворогом ударних дронів - основні загрози в зоні відповідальності Морської охорони Державна прикордонна служба України сьогодні.
У відомстві зазначили, що тренування прикордонники проходять систематично. Моніторинг надводної обстановки, чіткі та відточковані дії кожного, миттєва реакція на загрозу, відмінне володіння озброєнням. Від належного володіння професійними вміннями і навичками залежить злагодженість екіпажу та його живучість як під час охорони державного кордону, так і під час виконання бойових завдань.

“Державна прикордонна служба України має підготований та мотивований персонал, який забезпечує надійний захист кордону”, - йдеться в повідомленні служби.

“Коментарі” писали, що одеські рятувальники провели навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей. Сьогодні в одному із торгівельних центрів міста Одеса спеціалісти ДСНС, разом із адміністрацією закладу, відпрацювали дії у разі виникнення пожежі. Про це повідомили в пресслужбі відомства.
Крім того, що водолази ДСНС провели тренування з використанням нового моторного катеру. Цей плавзасіб отримали рятувальники Одещини завдяки внескам донорів United24, тут враховано все до дрібниць, аби було швидко, зручно та безпечно водолазам виконувати завдання за призначенням. Про це повідомили в ДСНС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися