В Одесі пожежники провели навчання в торговому центрі: “евакуація” пройшла успішно

Вогнеборці оперативно ліквідували умовну пожежу та “врятували постраждалих”

Одеські рятувальники провели навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей.  Сьогодні в одному із торгівельних центрів міста Одеса спеціалісти ДСНС, разом із адміністрацією закладу, відпрацювали дії у разі виникнення пожежі. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 


Поки на місце виклику прибували рятувальники, працівники проводили евакуацію людей та сповіщали про пожежу через гучномовець. Завдяки правильним діям персоналу вогнеборці оперативно ліквідували умовну пожежу та “врятували постраждалих”.

“Усі справились “на відмінно” і продемонстрували злагодженість та професійність своїх дій”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

“Коментарі” писали, що одеські рятувальники провели гарнізонні пожежно-тактичні навчання на коньячному заводі. За сценарієм, до служби порятунку надійшло повідомлення щодо пожежі на одному із заводів в Одесі. У задимленому приміщенні знаходяться люди. Підрозділи ДСНС слідують на місце події за підвищеним номером виклику. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Нагадаємо, що сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички. 

Крім того, що водолази ДСНС провели тренування з використанням нового моторного катеру. Цей плавзасіб отримали рятувальники Одещини завдяки внескам донорів United24, тут враховано все до дрібниць, аби було швидко, зручно та безпечно водолазам виконувати завдання за призначенням. Про це повідомили в ДСНС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися