Пожежа на коньячному заводі: в Одесі пройшли гарнізонні пожежно-тактичні навчання

Усі підрозділи діяли злагоджено та професійно, тож навчання пройшли успішно

Одеські рятувальники провели гарнізонні пожежно-тактичні навчання на коньячному заводі. За сценарієм, до служби порятунку надійшло повідомлення щодо пожежі на одному із заводів в Одесі. У задимленому приміщенні знаходяться люди. Підрозділи ДСНС слідують на місце події за підвищеним номером виклику. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Пожежники евакуювали персонал, врятували постраждалих та оперативно ліквідували пожежу.

“Усі підрозділи діяли злагоджено та професійно, тож навчання пройшли успішно. Такі тренування допомагають нашим рятувальникам в подальшому більш ефективно реагувати на надзвичайні події, мінімізувати наслідки та зберегти найцінніше - життя та здоров’я людей”, - прокоментували навчання в ДСНС. 

Нагадаємо, що сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички. 

Крім того, що водолази ДСНС провели тренування з використанням нового моторного катеру. Цей плавзасіб отримали рятувальники Одещини завдяки внескам донорів United24, тут враховано все до дрібниць, аби було швидко, зручно та безпечно водолазам виконувати завдання за призначенням. Про це повідомили в ДСНС.

Раніше “Коментарі” писали, що з 18 по 23 вересня рятувальників з Одещини наразі проходили навчання в Республіці Польщі. Спеціалісти ДСНС долучилися до циклу тренінгів, які організувала Воєводська комендатура Державної пожежної служби в місті Краків в рамках проєкту “Підвищення ефективності реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації – етап V”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ф

21 листопада 2023, 15:07

https://odessa.comments.ua/ua/news/society/developments/6583-pozhezha-na-konyachnomu-zavodi-v-odesi-proyshli-garnizonni-pozhezhno-taktichni-navchannya.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися