На Одещині енергетики на рятувальному човні дісталися до пошкодженої мережі: деталі інциденту

На полях зрошування біля Куяльницького лиману вітер обірвав провід

На Одещині рятувальники, комунальники енергетики закінчують розбирати завали після негоди, яка тривали в регіоні протягом кількох діб. Сьогодні в ДТЕК в Одеській області зазначили, що для ліквідації наслідків негоди спеціалісти задіяли рятувальний човен. Про це повідомили в компанії.

Так, на високовольтній опорі, яка знаходиться на полях зрошування біля Куяльницького лиману вітер обірвав провід та гірлянду ізоляторів. Енергетики задіяли рятувальний човен, щоб дістатися до пошкодженої мережі та відновити світло. Роботи тривають.

“Вірте в енергетиків! Ми робимо все, що в наших силах, щоб якнайшвидше полагодити мережі і повернути світло у ваші домівки”, - закликали в ДТЕК.

“Коментарі” писали, що протягом всієї ночі котельня, де внаслідок сильного вітру було зруйновано трубу, працювала в тестовому режимі. Наразі її роботу призупинено. Однак, подачу тепла в домівки одеситів буде відновлено по завершенні світлового дня. Про це сказала директорка КП “ТмО” Ганна Позднякова.

Нагадаємо також, що під час негоди в Одесі було відкрито 104 Пункти незламності. За потреби є можливість відкрити 425 таких пунктів, з яких 161 пункт належить громаді міста. Минулого року їх працювало 356. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Крім того, не встигли одесити оговтатися від одного шторму, як до України вже наближається новий. Синоптики прогнозують черговий циклон вже 29 листопада. Вночі в Одесі та області очікуються пориви південного вітру. В регіоні оголосили штормове попередження. Про це повідомили в Одеській мерії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися