Заступник мера Одеси Сергій Тетюхін мобілізується до ЗСУ: подробиці

Сам Сергій Тетюхін під час засідання подякував депутатському корпусу

Сьогодні, 29 листопада. під час сесії міської рад депутати проголосували за виведення першого заступника мера Одеси Сергія Тетюхіна зі складу виконавчого комітету. Крім того, стало відомо, що чиновник планує долучилися до лав Збройних Сил України. Колеги подякували йому за роботу.

“Сергій Миколайович ... переходить на дуже відповідальну роботу: він прямує до лав ЗСУ. Бажаємо йому наснаги та удачі”, - сказав депутат від фракції “Довіряй ділам” Олег Етнарович.

Сам Сергій Тетюхін під час засідання подякував депутатському корпусу за плідну співпрацю.

“Це моє особисте рішення змінити пріоритети на, на мій погляд, більш необхідні зараз. Дякую усім за можливість працювати для одеситів”, - сказав Тетюхін.

Крім того, в соціальних мережах прокоментував звільнення  Сергія Тетюхіна також і депутат Петро Обухов. Він наголосив на кількості якісних проектів, які встиг втілити у життя чиновник. 

“Налагоджував співпрацю мерії з міжнародними організаціями - німецькою GIZ, японською JICA. Завдяки його роботі місто отримало багато допомоги від інших країн та міст. Це системи фільтрації води, генератори, які стоять на 148 міських котельнях, вантажівки, автовежа, машини технічної допомоги, автобуси, сонячна станція на поліклініці та багато чого іншого”, - зазначив Обухов

Нагадаємо, що також стало відомо, що в Департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин кадрові зміни. Так, з посади пішла директор департаменту Алла Стоянова. Про це повідомили в пресслужбі відомства

Нагадаємо, що призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися