Відзнаки від Міністра внутрішніх справ України отримали одеські патрульні

Вручення відзнак стало подякою за безкомпромісне виконання службових обов’язків

Негода, яка вирувала в Одеської області кілька днів тому, не тільки випробувало силу та стійкість людей, але й показало мужність спеціальних служб міста, які допомогали населенню долати наслідки в небезпечних умовах.
Під час негоди, яка супроводжувалася сніговими наметами, ожеледицею та сильними поривами вітру, численні водії опинились у складних ситуаціях. Інспектори патрульної поліції також допомагали вирішували проблеми на автомобільних дорогах області.
Сьогодні патрульні поліцейські отримали відзнаки від Міністра внутрішніх справ України за виявлену особисту мужність, відвагу, стійкість та рішучість під час ліквідації наслідків стихійного лиха. Вручення відзнак стало визнанням та подякою за безкомпромісне виконання службових обов’язків у надзвичайних умовах, пов’язаних із ризиком для життя.


“Ми завжди готові прийти на допомогу громадянам у будь-який момент, навіть коли природа випробовує нас на міцність”, - йдеться в повідомленні Патрульної поліції України.

Раніше “Коментарі” писали, що п’ятеро людей загинуло, ще п’ятнадцять травмованих в Одесі та області – це наслідки потужного шторму, який панував в регіоні майже дві доби. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів заступник начальника ГУ ДСНС Одеської области з реагування на надзвичайні ситуації Олександр Крицький.

Нагадаємо, що після тривалої негоди, яка обрушилась на Одесу, місто опинилося під численними наслідками стихійного лиха. За три доби, до ранку 29 листопада 2023 року, зафіксовано повалення 310 дерев та 90 великих гілок, а кількість заявок про пошкодження ще продовжує зростати. Про це повідомляє Одеська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися