Без світла залишаються 10 населених пунктів в Одеському регіоні

Роботи ускладнюються через замети на дорогах

Протягом останніх годин енергетики повернули світло ще в 10 населених пунктів. Наразі станом на 16:00 без світла залишаються 180 населених пунктів. Про це повідомили в ДТЕК:Одеські тепломережі.
Аварійні роботи ускладнюються заметами на дорогах та в полях. Але спеціалісти не припиняють роботу.

“Друзі! Ми бачимо всі ваші звернення та заявки і обіцяємо - нікого без світла не залишимо! Дайте енергетикам трішки часу попрацювати, щоб у ваших домівках зʼявилася напруга. Ми робимо для цього все можливе і неможливе”, - написали в ДТЕК.

Нагадаємо, що у разі відсутності світла, будь ласка, повідомте енергетиків про це через у зручний для вас спосіб:

- приватні повідомлення на сторінці фейсбук ДТЕК Одеські електромережі;

- спеціальну форму на сайті ДТЕК Одеські електромережі в розділі “Відсутня електроенергія?”;

- чат-бот Telegram та Viber;

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Раніше “Коментарі” писали, що п’ятеро людей загинуло, ще п’ятнадцять травмованих в Одесі та області – це наслідки потужного шторму, який панував в регіоні майже дві доби. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів заступник начальника ГУ ДСНС Одеської области з реагування на надзвичайні ситуації Олександр Крицький.
Нагадаємо, що після тривалої негоди, яка обрушилась на Одесу, місто опинилося під численними наслідками стихійного лиха. За три доби, до ранку 29 листопада 2023 року, зафіксовано повалення 310 дерев та 90 великих гілок, а кількість заявок про пошкодження ще продовжує зростати. Про це повідомляє Одеська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися