Протягом тижня загинуло 4 людини під час пожеж в Одеській області

Причина загорянь - недбалость людей

В Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Одеській області зазначили, що протягом тижня на Одещині в пожежах у житлових секторах загинуло 4 людини, 5 - постраждали, з них двоє діти. Про це повідомили в прес службі відомства.

Рятувальники зазначили, що в більшості випадків причинами цих подій є людський фактор - легковажність та безпечність. 

“Запам’ятайте, що майже кожній пожежі можна запобігти, якщо дотримуватись правил пожежної безпеки”, - йдеться в повідомленні ДСНС. 

Пожежи на Одещині 

19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загорання житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

26 листопада в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загорання. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. Так, о 05:16, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вулиці 6-а Пересипська. Як з’ясували пожежники згодом, сталося загоряння приватного одноповерхового житлового будинку по всій площі.

На Одещині через опалювальний котел постраждала родина з дитиною. Так, до Служби порятунку ДСНС сьогодні надійшов виклик про те, що в селі Буцинівка Роздільнянського району родина отримала термічні опіки в результаті парового викиду з опалювального котла. Про це повідомили в ДСНС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися