Скелелази з Одеси вибороли призові місця на чемпіонаті України

Спортсменів до змагань підготували тренери-викладачі Любов Зимова та Віктор Ремнє

На вихідних в Києві відбувся чемпіонат України зі скелелазіння серед юніорів, молоді та юнаків (трудність, двоборство). У змаганнях взяли участь 64 спортсмени: 27 дівчат та 37 хлопчиків з одинадцяти областей України. Про це повідомила Одеська міська рада. 

Одесу на змаганнях представляли вихованці Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи №12. Чемпіонами України стали Тимур Гладких (трудність, юнаки 2010-2011 р.н.) та Катерина Лабунська (трудність, двоборство, дівчата, 2010-2011 р.н.).

Срібні медалі вибороли Євгенія Колесник (трудність, двоборство, дівчата, 2010-2011 р.н.) та Олександр Небога (трудність, молодь, група "В"). Крім того, Олександр Небога здобув бронзову медаль у двоборстві (молодь, група "В").

Спортсменів до змагань підготували тренери-викладачі Любов Зимова та Віктор Ремнєв.

Перемоги одеських спортсменів 

На минулому тижні пройшло чемпіонат України з дзюдо серед молодших юнаків та дівчат до 15 років. Змаганні відбулися в Ужгороді, у спорткомплексі “Зінедін”. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Коментарі” писали, що вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 5 медалей, одна з яких золота, на міжнародних змаганнях, які пройшли в Оломоуці і Софії. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що спортсмени з Одеси Ірина Підгайна і Артем Коваль стали переможцями етапу юніорського “Гран-прі” з фігурного катання, який проходив в Будапешті. Це найвище досягнення для цих спортсменів. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися