В Одесі відбудеться акції “Тепла хвиля” до Дня ЗСУ: що підготували освітяни

Триває збір смаколиків, листів, малюнків для поранених військових

У листопаді в усіх закладах освіти в Одесі розпочалась акція “Тепла хвиля”. Ця акція триває постійно, але до кожного свята набуває деяких особливостей. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Цьогоріч День Святого Миколая співпадає із Днем ЗСУ, тож всі заходи направлені на допомогу нашим військовим. Так, в усіх школах проходить акція “Кава з освітою”. Крім того, йде збір смаколиків, листів, малюнків для поранених військових, які проходять реабілітацію у міських медичних закладах.

“Запрошую всіх пригоститися смачною кавою і випічкою та залишити донати, які підуть на придбання човнів і моторів для херсонського напрямку. Станом на сьогодні ми вже зібрали суму, достатню для придбання одного човна. Ця справа дійсно об’єднує одеситів”, - сказала Олена Буйневич.

“Коментарі” писали, що вже незабаром в Одесі розпочнеться череда святкових днів, а значить, що і в навчальних закладах міста відбудуться новорічні заходи. В цьому році, свята мають провести в кожному навчальному закладі Одеси, втім існує декілька умов. Про це повідомила Олена Буйневич, директор міського департаменту освіти та науки.

Раніше “Коментарі” писали, що протягом минулих вихідних на головній вулиці Одеси - Дерибасівській розпочалися роботи з монтажу головної Новорічної ялинки Одеси. Про це повідомили в Одеській міській раді. ГЯлинка Одеси в цьому році буде прикрашена елементами традиційного українського орнаменту та синьо-жовтою стрічкою. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися