На Одещині сталася пожежа: від вогню постраждав гараж та господарча споруда

Розповсюдження вогню вдалось зупинити

В Одеському регіоні сталося загоряння гаражу та господарчої споруди. Так, сьогодні, о 09:39, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у селі Радісне в Березівському районі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

На місці виклику рятувальники встановили, що горить майно та перекриття даху гаражу та господарчої споруди. Вогнеборцям вдалось швидко ліквідувати пожежу та не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовану споруду. На щастя, ніхто не постраждав.

“Деталі, збитки та причина пожежі, наразі, встановлюються. Від ДСНС залучалась 2 одиниці пожежної техніки та 7 рятувальників”, - йдеться в повідомленні рятувальників.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загорання. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

“Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загорання житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. Крім того,

“Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують усіми правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж - це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось роблять помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися