В Одесі обговорили реалізацію Національного плану дій "Жінки, мир, безпека"

Мета зустрічі - привернути увагу до однойменної резолюції Ради Безпеки ООН 1325

Вчора до Одеси завітали представники об’єднання "Коаліція 1325" Одещини та міст Вінниця й Чернівці. Візит проходить у рамках спільної діяльності громадської організації "Громадський рух "Віра, Надія, Любов" та Українського жіночого фонду. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Під час зустрічі працівники міського департаменту праці та соціальної політики представили План заходів з виконання "Національного плану дій резолюції Ради Безпеки ООН 1325 "Жінки, мир, безпека" на 2023-2025 роки в Одесі, обговорили реалії, виклики та перспективи його реалізації.

Також гостей ознайомили з роботою Комунальної установи "Сервісний офіс "Хаб Ветеран" та Центру допомоги врятованим.

У заході взяли участь: голова громадської організації "Культура демократії", депутатка Одеської міської ради, радниця з гендерних питань Лілія Леонідова, голова Громадського руху "Віра, Надія, Любов" Тетяна Семікоп, представники Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради.

“Коментарі” писали, що в Одеській області відбулася зустріч з делегацією представників Федеративної Республіки Німеччина. Під час цієї зустрічі обговорили низку важливих питань. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Нагадаємо, до рятувальників Одещини завітала делегація із Федеративної Республіки Німеччина. Представники організації "Ernstal Hilft E.v" вже довгий час надають гуманітарну допомогу місцевим вогнеборцям. Гості відвідали пожежну частину в селищі Тарутине, де рятувальники чергують та вже використовують техніку, яку передали німецькі партнери. Під час зустрічі, делегація познайомилася з рятувальниками, які завжди готові вирушити на допомогу у небезпечні місця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися