На Одещині капітани УДП отримують понад 7,5 тисяч євро на місяць: інші зарплати моряків

Стало відомо, скільки заробляють інші моряки

Сьогодні, генеральний директор Українського дунайського пароплавства Дмитро Москаленко повідомив, що за останні пів року найкращі 5 капітанів УДП отримали на руки від 25 до 30 тисяч євро (ставка +добові).

Крім того, деякі капітани лише за місяць заробили понад 7,5 тисяч євро. Найкращі 5 старпомів отримали від 18 до 22 тисяч євро.

“Це реальні цифри. Я свідомо пишу про Найкращі 5, а не про середню “температуру по палаті”. Є люди, які прагнуть працювати, і вони заробляють. Є ті, кого доводиться вмовляти, хто чогось чекає. По ним картина інша. І це справедливо. У кожного є вибір”, - написав Москаленко. 

Сьогодні у багатьох компаній на Дунаї скрутна фінансова ситуація, адже аграрні вантажі зникли. Проте, за словами Дмитра, в УДП ситуація залишається стабільною. 

“У нас величезний запас міцності. Ми сильні й виконуємо усі наші зобов’язання – в першу чергу по зарплаті екіпажам. УДП і надалі готово достойно платити людям, які хочуть працювати”, - наголосив директор. 

Нагадаємо, що після комплексної заміни радіонавігаційного та аварійно-рятувального обладнання суховантажу "Ізмаїл", судно готове вирушити на місце проведення необхідного ремонту. Цей крок важливий для забезпечення безпечності та ефективності експлуатації. Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 

Крім того, “Коментарі” писали, що в басейні Верхнього Дунаю випали рясні опади. Рівень води поступово піднявся на верхній, а потім і середній ділянці річки. Наразі рівні води на всьому Дунаї робочі, флот вантажиться на повну осадку 2,50-2,70 метра. Про це повідомили в ПрАТ “Українське Дунайське Пароплавство”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Бывший моряк УДП

10 грудня 2023, 22:48

Ложь до последнего слова

Алексей

10 грудня 2023, 11:00

Это брехня, таких денег там нет. Суда старые , убитые. Экипажи пьют.

Речник

8 грудня 2023, 05:42

Моряк, Вы правы,это говорит о глубоком непрофионализме и популизме, а свой заработок г-н Москаленко выставить забыл или ?

Моряк

7 грудня 2023, 18:26

А к чему вообще была эта информация, сколько заработали капитаны и старпомы?? Написал бы уже сколько ТЫ заработал и КаК заработал - это куда интереснее))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися