В Одеській області вогнеборці ліквідували масштабну пожежу

Наразі встановлюють причину пожежі, збитки та деталі

Сьогодні, 7 грудня, на Одещині сталося загоряння приватного домоволодіння. О 12:00, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Дачне, по вулиці Тиха. Про це повідомили в ДСНС і Одеській області. 

По прибуттю на місце виклику, рятувальники встановили, що горить одноповерховий приватний будинок, перекриття даху гаража та легковий автомобіль.

Менш ніж за годину пожежа була ліквідована. Пожежники не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди.

“Причина пожежі, збиток та деталі , наразі, встановлюються. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Від ДСНС залучено 2 одиниці техніки та 12 вогнеборців”, - йдеться в повідомленні. 

Пожежі на Одещині

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. “Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області.

Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують усіми правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж — це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось роблять помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися