На один с пунктів пропуску в Одеській області буде важче доїхати: в чому причина

Водіїв закликають заздалегідь вирушати в подорож

Починаючи від завтра з 9 грудня на пункті пропуску "Старокозаче-Тудора" стане ускладнений рух для транспортних засобів. Це пов’язано із запланованими ремонтними роботами на дорожньому полотні. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Просимо громадян врахувати дану інформацію та заздалегідь планувати свої  поїздки, – йдеться в повідомленні. 

Ситуація на дорогах Одещини 

Стан автомобільних доріг загального користування державного значення в Одеській області засніжений, місцями вологий. Проте, проїзд залишається забезпеченим.

Наразі 110 одиниць дорожньої техніки та 141 працівник виконує снігоочисні роботи та обробляють автомобільні дороги протиожеледними матеріалами.

Просимо водіїв віднестись з розумінням, та не заважати снігоприбиральній техніці усувати наслідки негоди на автодорогах Одещини. Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80, – зазначають в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом - золою.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.   



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися