Одеські рятувальники пройшли важливе навчання

Вогнеборці тренувались рятувати людей посеред диму та темряви

Одеські рятувальники активно проводять тренування із газодимозахисної служби, створюючи умови, якнайбільше наближені до реальних ситуацій. У повній темряві та густому диму пожежники відпрацьовують складні процедури пошуку та порятунку умовного постраждалого. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Ці навчання спрямовані на закріплення навичок роботи в умовах, де середовище стає непридатним для дихання, і призначені загартовувати рятувальників для ефективних дій під час пожежі. Відтак, пожежники здобувають практичний досвід, необхідний для ефективного та безпечного втручання в екстремальних умовах.

Навчання рятувальників

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички.  

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть залучені для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися