В Одесі стартувала акція здійснення дитячих побажань до різдвяних свят: деталі

В Одесі волонтери збирають подарунки для дітей-сиріт і дітей українських захисників

В Одесі традиційно стартувала акція "Збери добрий подарунок" у рамках проєкту "Резиденція добра". Про це повідомили в Одеській міській раді.

Завдяки акції щорічно діти-сироти, із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти з інвалідністю та діти загиблих захисників, інші вразливі категорії громадян отримують подарунки напередодні Нового року та Різдва Христового. Доєднатися до акції та подарувати різдвяну радість тим, хто цього потребує, може кожен охочий.

Інформація щодо можливості долучитися до доброї справи – принести подарунок чи підтримати акцію фінансово – розміщена на рекламних площах Одеси. Друк та розміщення сюжетів соціальної реклами в Одесі здійснює Управління реклами Одеської міської ради.

eiElA9sOsEMF-GMOAiPigfsup.jpg

Нагадаємо, що 6 грудня в Одесі відкрилася резиденція Святого Миколая. В Палаці дитячої та юнацької творчості “Біла акація” пройшов святковий захід для дітей загиблих Героїв - захисників і захисниць України “На гостини до Миколая”. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Усі діти могли написати листа Святому Миколаю на паперових літачках і відправити мрії у політ. Крім того, кожна дитина отримала солодкий подарунок.

Крім того, 9 листопада, на стадіону “Чорноморець” відбулося театралізоване дійство з різноманітними вікторинами, виступами артистів та аніматорів для дітей і дорослих. Захід пройшов до Дня Збройних Сил України та Дня Святого Миколая. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися