Нахаббуд в Одесі: на Генерала Петрова демонтують балкон

В Одесі власник квартири добудував собі балкон

Вчора інспектори державної архітектури та містобудування провели перевірки Київським районом Одеси та встановили чергову спробу нахаббуду за адресою Генерала Петрова, 10. Про це повідомив керівник міського ДАБК Олександр Авдєєв.
Під час обстеження спеціалісти встановили влаштування металевого каркаса біля фасадних стін житлової квартири №23.
Крім того, з’ясували, що земельна ділянка за даною адресою рішеннями Одеської міської ради у власність чи користування не передавалась. В Реєстрі будівельної діяльності, відсутня інформація щодо видачі або реєстрації дозвільних документів на проведення будівельних робіт за даною адресою. Дозвіл на порушення благоустрою за даною адресою не видавався.
“Управлінням ДАБК направлено лист Київської районної адміністрації з проханням розглянути питання щодо прийняття розпорядження про демонтаж самочинно влаштованих елементів за адресою: вул. Генерала Петрова, 10”, - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що в історичному центрі Одеси з’явився черговий нахаббуд. Незаконну надбудову виявили фахівці за адресою Ольгіївська, 21. Про це повідомив начальник управління Державного архітектурно-будівельного контролю Олександр Авдєєв. Господарі приміщення побудували додатковий поверх без відповідних документів.
“Коментарі” також писали, що на Грецькій вулиці зносять зайвий поверх житлового будинку. Річ у тому, що власник квартири без необхідних документів та дозволу, розпочав будівництво ще одного поверху. Своєю чергою, ДАБК не оцінив архітектурне “покращення” будівлі в історичному центрі міста, тому на "нахаббуд" чекав демонтаж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися