659 день війни: в найбільшій школі Київського району Одеси відремонтували укриття

В Одесі продовжується ремонт укриттів в закладах освіти

Одна з найбільших шкіл Київського району Одеси отримала нове укриття для забезпечення безпечного перебування дітей під час повітряних тривог. Крім того, з минулого тижня кілька інших шкіл району розпочали очні заняття. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Укриття оснащене всім необхідним для забезпечення комфортного перебування дітей під час повітряної тривоги. Також встановлені інтерактивні дошки, щоб діти могли продовжувати навчання, перебуваючи у безпеці. Роботи щодо модернізації укриттів у інших навчальних закладах тривають та спрямовані на підвищення загальної безпеки та комфорту учнів.

У минулі, ще доковідні часи, ми створили в цій школі чудову спортивну базу.  Сьогодні тут відремонтовано укриття. Тож діти під час повітряних тривог знаходяться в комфортних умовах, забезпечені водою та, у разі необхідності, медичною допомогою, – сказав мер Одеси Геннадій Труханов. 

Нагадаємо, в Одесі з’явилося ще одне укриття у навчальному закладі. Бомбосховище відкрили в Київському районі міста. Укриття  розраховане на 160 місць і повністю відповідає всім вимогам і нормам безпеки.

“Коментарі” писали, що наразі в Одесі функціонують 353 захисні споруди всіх форм власності. Така кількість бомбосховищ дозволяє захистити 460 тисяч одеситів та гостей міста

Крім того, що в Одеській мерії наголосили, що наразі пріоритет номер 1 - це облаштування якісних та сучасних укриттів в школах регіону. Так, в Одесі серед закладів освіти комунальної власності мають 105 сховищ — найпростіші укриття різного типу, які облаштовані згідно з стандартами якості. Договори на використання найпростіших укриттів, які розташовані поруч, уклали 24 заклади освіти. У 60 закладах завершуються роботи з ремонту та облаштування бомбосховищ, а у 18 – ремонтні роботи із збільшення кількості місць у діючих найпростіших укриттях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися