В Одесі демонтували скандальні нахаббуди: адреси

Інспектори ДАБКу за скаргами громадян провели перевірки

Нещодавно в Одесі спеціалісти виявили незаконну забудову на Ольгіївській, 21, де власники приміщень добудували поверх без жодних документів та порушення за адресою Генерала Петрова, 10, де власник добудував собі балкон. Про це написав керівник міського ДАБК Олександр Авдєєв.

За ініціативою державної архітектури та містобудування в Одесі було проведено комісійне обстеження з участю представників управління, Приморської районної адміністрації та керуючої компанії “Порто-Франко”, під час якого було встановлено факт реконструкції житлового будинку, що розташований на внутрішньодворовій території з улаштуванням третього поверху на Ольгіївській.

Крім того, спеціалісти встановили влаштування без дозвільних документів металевого каркаса прибудови впритул до зовнішніх фасадних стін житлової квартири за адресою: вул.Генерала Петрова, 10.

В резульаті обидві незаконні будівлі демонтували.

“Коментарі” також писали, що на Грецькій вулиці зносять зайвий поверх житлового будинку. Річ у тому, що власник квартири без необхідних документів та дозволу, розпочав будівництво ще одного поверху. Своєю чергою, ДАБК не оцінив архітектурне “покращення” будівлі в історичному центрі міста, тому на "нахаббуд" чекав демонтаж.

Раніше “Коментарі” писали, що одеські прокурори подали до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя який незаконно зайняв земельну ділянку та збудував на ній без дозволу двоповерхову будівлю. Такі дії караються штрафом або обмеженням волі до трьох років згідно з ч. 3 ст. 197-1 КК України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися