На кількох вулицях Одеси планується відключення газу: коли

Планові відключення газопостачання в Одесі

В Одесі, 18 грудня у зв’язку з виконанням ремонтних робіт за деякими адресами буде відсутнє газопостачання. Про це повідомляє АТ “Одесагаз”. Так, тимчасово відключені від газопостачання будуть споживачі за наступними адресами.

Де не буде газу

2-й Лермонтовський пров,1/1

пляж Отрада,15/1

пляж Отрада,1

пляж Ланжерон, 5, 1д, 5, 14, 4, 65

Відключення триватимуть з з 9:00 до 18:00. 

Управління експлуатації газового господарства м. Одеси приносить свої вибачення жителям міста за тимчасово доставлені незручності. Про пуск газу буде повідомлено додатково”, — йдеться в повідомленні.    

Нагадаємо, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

“Коментарі” писали, що на Одещині до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 1315 котелень, 1908 км теплових мереж, 248 об’єктів водопостачання, 8867 багатоквартирних житлових будинків, 489 дитячих садочків, 623 учбових закладів, 399 закладів охорони здоров’я. Заготовлено майже 50 тисяч тонн посипкового матеріалу, 321 одиниця спеціалізованої техніки готова до роботи

Також “Коментарі” писали, що природний газ останні кілька років залишається не тільки важливим фактором для європейської економіки, але й важелем політичного впливу, який минулого року майже переріс у елемент політичного шантажу збоку Росії. Тому, від ціни природного газу у майбутньому році буде залежати соціально-економічний розвиток європейського континенту в цілому, та окремих країн зокрема. Прогноз цін на природний газ на європейському ринку у 2024 році – читайте в матеріалі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися