Одеські рятувальники професійніше реагуватимуть на наслідки негоди

В Одесі пройшли навчання з ліквідації наслідків негоди

В Одесі успішно провели командно-штабні навчання. Вони були спрямовані на вдосконалення реагування на негоду в зимовий період. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Разом із рятувальниками, підрозділами МВС, органами місцевої влади та службами взаємодії, учасники навчань відпрацьовували дії у випадках відключення енергопостачання, ускладнення дорожнього руху, а також виникнення пожежі на об'єктах соціальної важливості.

В ході засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій обговорили проблеми, які виникли під час негоди виникла на Одещині 26-27 листопада та обговорили шляхи вирішення та поліпшення координації подальших дій.

Такі навчання допомагають діяти чітко і оперативно у разі виникнення реальної загрози. Тому ми постійно удосконалюємо співпрацю та злагодженість з усіма структурами, які беруть участь у ліквідації  надзвичайних подій, які можуть виникнути на Одещині, — зазначив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Харлов.


Навчання рятувальників 

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички.   

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть залучені для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися