Заторів на Пересипі має стати менше: в Одесі провели ряд рейдів

В Одесі борються із хаотичним паркуванням вантажівок

Департамент транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради оголосив про серію рейдів на ділянці Пересипський міст – 7-ма Пересипська (в обох напрямках), спрямованих на зменшення заторів та поліпшення організації дорожнього руху. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Метою проведення рейдів є вивільнення, розвантаження та впорядкування транспортного потоку на вказаній ділянці дороги. Протягом останнього тижня інспектори виявили 59 великогабаритних вантажних транспортних засобів, які були припарковані із порушенням Правил дорожнього руху України, особливо щодо зупинки, стоянки та паркування.

За виявлені порушення були складені адміністративні матеріали та застосовані штрафні санкції до водіїв великогабаритних транспортних засобів. Захід був проведений інспекторами відділу з контролю за безпекою дорожнього руху та паркуванням для забезпечення безперебійного руху та усунення можливих перешкод на даній ділянці.

Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом — золою.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися