Собака, який приплив до Одещини після підриву ГЕС, знайшов нову родину

Одеські волонтери врятували собаку та відправили до Польщі

Після підриву Каховської ГЕС до Одещини відносило багато тварин. Зокрема, до берегів Одеси прибило собаку. Пес, на ім'я Боніфацій плив з Херсону на плоту в потоках води та сміття. Йому пощастило зустріти на своєму шляху багато хороших людей.
Спочатку, собака потрапив до одеських волонтерів. Разом із зоозахисниками Боня пройшов довгий шлях у клініках, обстеження, лікування та реабілітацію.

"Ми пройшли довгий шлях у клініках, обстеження, лікування, реабілітацію. Кілька місяців Бонечка провів у нашому Центрі адопції і швидко завоював серця і наших волонтерів, і всіх гостей – своїм чудовим характером, чарівною посмішкою, довірою до людей, – розповідають волонтери.

Після порятунку волонтери декілька місяців доглядали за псом. Пізніше йому знайшли дім. Зокрема, вже зараз його чекаю нова родина в Польщі.

Зараз усі клопоти та хвилювання позаду. Боніфацій у Польщі, вже гуляє у парку зі своїми господарями, спить на м’якій ковдрі, щасливий, розслаблений та коханий, – радіють волонтери.

Раніше “Коментарі” писали, що Одеський зоопарк випустив на волю усіх тварин, яких прихистив після підриву росіянами Каховської ГЕС. Виключення стали лише тритони. Зазначимо, що після катастрофи на Херсонщині, зоопарк в Одесі допоміг понад 300 тваринам. Про це повідомив директор Одеського зоопарку Ігор Біляков.
Нагадаємо, що “Муніципальний центр екологічної безпеки” Одеської міської ради спільно з громадськими організаціями “Animal SOS Одеса” та “Закон природи” провели першу екстрену евакуацію безпритульних тварин з Херсона до Одеси у зв'язку зі затопленням. Під час операції було врятовано загалом 60 тварин, з них 47 собак і 13 котів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

19 грудня 2023, 09:02

Навіть пес біжить з цієї країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися