В Одеській області пенсіонерка отримала опіки під час пожежі: у якому стані постраждала

Пожежа сталася в Розквітівській територіальній громаді

Вчора на Одещині близько 12 години дня сталося загоряння домашніх речей в приватному будинку на площі 3 м.кв. Інцидент стався в селі Чудське, Березівського району. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники повідомили, що пожежу господарі будинку погасили власноруч, тому підрозділи ДСНС не викликались. Однак, внаслідок пожежі 78-літня жінка отримала опіки кінцівок. Лікарі екстреної медичної допомоги госпіталізували постраждалу у тяжкому стані до міської лікарні. Наразі причини пожежі та збиток — встановлюються. 

Пожежи на Одещині: 

Нагадаємо, що деські поліцейські розслідують обставини пожежі та загибелі чоловіка у гуртожитку. Сьогодні близько п’ятої години ранку на вулиці Академіка Воробйова сталася пожежа. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Унаслідок загоряння, що сталося на другому поверсі будівлі, повністю згоріла одна з кімнат та частково пошкоджено коридор. 

“Коментарі” також писали, що до Служби порятунку Одеси надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Миколаївська дорога. Рятувальники запобігли перекиданню вогню на сусідні будівлі. Про це повідомляє ДСНС в Олеській області.  Прибувши на місце події, рятувальники визначили, що горить одноповерхова будівля, і існує загроза розповсюдження вогню на сусідні споруди.

Крім того, пожежники ліквідували пожежу, яка сталася в житловому будинку на площі 250 м². Так, сьогодні, о 03:45, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Одеському районі. По прибуттю рятувальники встановили, що горить дах одноповерхового житлового будинку. Вже 04:24 пожежа локалізована, а за годину пожежа була повністю ліквідована Наразі встановлюються причина пожежі та збиток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися