Від дрона не сховаєшся: на Одещині затримали трьох порушників кордону

Наразі на затриманих складені адмінпротоколи

Вчора, 17 грудня, безпілотник прикордонників Подільського загону виявив групу чоловіків поблизу села Гулянка на Одещині, які намагались незаконно перетнути кордон. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. 

Прикордонники зазначили, що на місце одразу виїхав наряд, оператор БпЛА продовжував коригувати місцеперебування ухилянтів. В результаті, трьох втікачів затримали. Чоловіки намагались скористатись послугою організатора через інтернет-месенджер. Свою “допомогу” їхній “поводир” оцінив у 100 тис. грн з кожного.

“На правопорушників складені адмінпротоколи. Справи направлено до суду”, - йдеться в повідомленні.

 

Раніше “Коментарі” писали, що оперативне використання дронів із тепловізорами дозволило прикордонникам ефективно затримати групу осіб, які намагались незаконно перетнути кордон з Молдовою поблизу села Унтилівка у Роздільнянському районі. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Нагадаємо також, що на Одещині працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю, який спробував організувати схему заробітку на незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Так, правоохоронці з’ясували, що на початку грудня чоловік запропонував двом своїм знайомим “підробіток”. Вони мали на власному авто перевозити клієнтів через державний кордон до Молдови, оминаючи пункти пропуску та прикордонний контроль.

“Коментарі” писали, що на Одещині біля кордону з Молдовою прикордонники затримали трьох порушників у рясах та одного у спортивному одязі. Під час з’ясування обставин виявилося, що із трьох “батюшок” лише один є кліриком, який належить до церкви з керівним центром в країні-агресорі – Росії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися