Ялинкові базари в Одесі: де купити дешеву ялинку

На великих перехрестях Одеси з`явилися ялинкові базари

Свято наближається. Залишились кілька тижнів до Нового року, тому в Одесі розпочали свою роботу ялинкові базари. Кожен охочий може знайти собі дерево до душі та до гаманця. Щоб придбати новорічну красуню можна завітати за наступними адресами.

Адреси ялинкових базарів в Одесі: 

1. вул. Космонавтів, кут Генерала Петрова; 

2. вул. Степова,19 

3. Привоз; 

4. Вулиця Преображенська біля Дисконт-центру; 

5. Вулиця Пантелеймонівська (від Пушкінської до Катерининської).

Продавці запевняють, що ціни не кусаються, адже вартість ялинок залишилась тогорічною. Невеликі метрові ялинки віддають за 350 гривень, а вартість дерева висотою півтора-два метри варіюється від 500 до 800 грн.

Раніше “Коментарі” писали, що для того, щоб перевірити законність походження ялинки, необхідно на сайті ввести номер з етикетки, що прикріплена до ялинки. У випадку, якщо така етикетка на дереві або ж інформація за номером в системі відсутня — ваша ялинка може виявитися нелегальною. Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу попередила, що за продаж нелегальних ялинок та їх порубку існує як адміністративна так і кримінальна відповідальність.

Нагадаємо також, що за східним календарем 2024 рік буде роком Зеленого Дерев'яного Дракона. Дракон – це міфічна істота, яка символізує силу, мудрість і удачу. Тому, прикрашаючи ялинку на рік Дракона, варто використовувати кольори, які асоціюються з цими якостями. "Коментарі" зібрали інформацію в яких кольорах прикрашати ялинку, щоб рік був щасливим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися