Порушники комендантської години на Одещині: результати перевірки поліції

Поліцейські Одещини продовжують профілактичне відпрацювання "Нічне місто"

Протягом минулого тижня на Одещині пройшли рейди правоохоронців “Нічне місто”. Поліцейські перевіряли селище Авангард та Хлібодарське, село Прилиманського та житловий масив “Сьоме небо”. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Загалом було перевірено 170 осіб, понад 130 транспортних засобів та понад 30 торговельних і розважальних закладів. Крім того,  правоохоронці виявили 17 порушників комендантської години.

Правоохоронці перевіряли підозрілих громадян та тих, що перебувають на превентивних обліках поліції, зокрема раніше судимих, кривдників та власників зброї. Контролювали обмеження і заборони стосовно продажу алкогольних напоїв та своєчасного припинення роботи кафе, магазинів та інших закладів у сфері обслуговування. 

Крім того, поліцейські ретельно стежили за дотриманням комендантської години та правил дорожнього руху. Без уваги не залишились і діти, які у темну пору доби перебували на вулиці без супроводу дорослих.


Правоохоронці під час відпрацювання розкрили злочин, пов'язаний з незаконним придбанням та зберіганням наркотичних засобів і психотропних речовин без мети збуту. Також було складено низку адміністративних матеріалів

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині правоохоронці разом із представниками служби у справах дітей систематично перевіряють багатодітні сім’ї зі складними життєвими обставинами. На минулому тижні одеські поліцейські завітали додому до шести родин. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися