Спортсмен з Одеси виборов путівку на олімпійські відбіркові турніри

У відборі на Олімпійські ігри візьмуть участь два борці з Одеської області

Одеський спортсмен Василь Михайлов став переможцем Кубка України з вільної боротьби. Цей успіх приніс йому путівку на олімпійські відбіркові турніри. Про це повідомили у Відділенні національного олімпійського комітету в Одеській області. 

Всього збірна Одеської області завоювала 3 медалі (1 золото і 2 бронзи) і, набравши 83 очки, стала 4-ю в командному заліку. Василь Михайлов став переможцем в олімпійській категорії (“до 86 кг”), бронза - в активі Георгія Казанжи (“до 61 кг”) і Семена Радулова (“до 79 кг”)

В категорії “до 86 кг” Василь Михайлов взяв верх над Олексієм Щербаком з Києва (4:1), в чвертьфіналі – ще одним представником Одеської області – Хасана Закарієва (3:1), у півфіналі над Мухамедом Алієвим із Харкова (14:11), а в фіналі – обіграв Валентина Бабія з Київщини (5:2).

Тепер, вже наступного року, Василь виступить у серії великих змагань: чемпіонаті Європи (12-18 лютого, Бухарест), а також в двох відбіркових олімпійських турнірах: європейському (4-7 квітня, Баку), світовому (9-12 травня, Стамбул). В обох турнірах на кону по дві олімпійські квоти.

Раніше “Коментарі” писали, що на минулому тижні в Києві відбувся командний чемпіонат України із синхронного плавання. Одесу на турнірі представляли вихованки Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “Чорноморець”. Спортсменки з Одеси блискуче виступили на змаганнях, виборовши 10 медалей: одну золоту, п’ять срібних та чотири бронзових.

Крім того, відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів 2005 року народження та старших. Змагання пройшли в Полтаві. На турнірі успішно виступили одеські спортсмени.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися