До Одеси прямує перший з 13 нових трамвайних вагонів: що відомо

Одеса закуповує ці вагони за рахунок кредиту Європейського інвестиційного банку

Спільнота Odessa mass transit опублікувала фотографії першого з 13 нових трамвайних вагонів, які Одеса купує за кредитом Європейського інвестиційного банку.
“Поки що це фото з заводу, втім ми бачимо, що перший вагон вже в дорозі, і незабаром буде в Одесі”, - йдеться в повідомленні.
Зазначимо, що це перший новий трамвай в Одесі за 8 років. До того найновішим трамваєм був Татра-Юг К1М під бортовим номером 7012 (який був випущений 2015 року).

“Оскільки вагони сімейства “Одісей” та “Одісей Макс” не є новими вагонами — це є модернізацією старих Татр з заміною кузова та електроніки”, - зазначили у спільноті.

Раніше “Коментарі” писали, що на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Про це повідомляє телеграм-канал Odesa Mass Transit. Сьогодні, після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.
Нагадаємо, в Одесі відбулася зустріч з керівниками компаній перевізників. Головна мета обговорень - модернізація міського транспорту для людей з інвалідністю. В результаті зустрічі отримана згода всіх перевізників, що кожен автобус для людей з інвалідністю, буде обладнаний GPS трекером, який дасть можливість зрозуміти точний час прибуття транспорту до зупинки.
“Коментарі” писали, що в Одесі завершився перший етап ремонтних робіт на перехресті вул. Пантелейнонівська та вул.Старопортофранківська. У зв’язку з цим деякі трамвайні маршрути відновлять свою звичайну схему руху. Про це повідомляє пресслужба КП "Одесміськелектротранс"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися