В Одесі водій порушив ПДР, а потім запропонував хабар поліцейським

Наразі на правопорушника склали адміністративні матеріали

Учора, 19 грудня, інспектори патрульної поліції зупинили  водія автомобіля Ford, який порушив правила дорожнього руху на вулиці Миколаївська дорога. Під час спілкування з водієм патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Drager. Результат —  2,63 проміле вмісту алкоголю в крові, що в 13 разів перевищує допустиму норму.

Але чоловік вирішив “вирішити проблему” та місці та запропонував поліцейським 3500 гривень. Водія попередили про кримінальну відповідальність за такі дії, але він наполягав на своєму.

“На порушника склали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 122 (Порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів), ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Також, оскільки в діях водія вбачались ознаки злочину за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ, водія затримали та передали слідчим”, - йдеться в повідомленні поліції.

Робота патрульної поліції 

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області  

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

20 грудня 2023, 17:08

Это каким нужно быть идиотом, чтоб давать взятку так, чтоб спалится?! Сказочный долбоеб!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися