В Одесі сталася пожежа у квартирі: чи є постраждалі

Всього залучались 5 одиниць техніки та 20 рятувальників

Вчора, о 13:04, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Пожежа сталася в Хаджибейському районі Одеси на вулиці  Генерала Петрова. Про це повідомили в ДСНС. 

На місці рятувальники встановили загоряння домашнього майна у квартирі на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. О 13:16 пожежу локалізовано та о 13:18 - ліквідовано на загальній площі ~ 5 м.кв.

Під час гасіння пожежі по висувній 3-х колінній драбині врятовано 35-річну господарку, яка медичної допомоги не потребувала.

“Причина пожежі та збиток - встановлюються. Всього залучались 5 одиниць техніки та 20 рятувальників”, - йдеться в повідомленні.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області.

Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж — це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось робить помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися