Обстріли Одещини: прокуратура розпочала розслідування й оцінку збитків

Вночі окупанти завдали по півдню України удару дронами

Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування масованої атаки на Одещини. Так,  на Святвечір, 24 грудня, ворог здійснив масовану атаку БПЛА по об’єктам цивільної та припортової інфраструктури Одеси та області. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Внаслідок ворожої атаки пошкоджень зазнали технічні приміщення у припортовій інфраструктурі Одеси, а також уламками під час збиття пошкоджено недіючі адміністративну та складську будівлі, з послідуючим загоранням, в Роздільнянському районі. Пожежу оперативно ліквідовано. Загиблих та постраждалих немає

“Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. Прокурори спільно з іншими правоохоронцями фіксують наслідки збройної агресії рф”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що в ніч на 25 грудня російські окупанти атакували Одеським регіон ракетами та безпілотниками. Із районів Чауда, Балаклава випустили 31 ударний БпЛА типу “Shahed” та дві авіаційні ракети. це повідомили у Силах оборони півдня Спершу окупанти випустили ракети Х-59 в напрямку Кропивницького і Х-31П — в напрямку Чорноморська на Одещині. Підрозділи протиповітряної оборони знищили обидві ракети.

Раніше “Коментарі” писали, що в ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

 Нагадаємо, в ніч на 14 грудня ворог атакував Одесу та область ударними дронами. Загалом окупанти запустили 32 БпЛА типу "Shahed-136/131". Від падіння уламків збитих дронів пошкоджено гуртожиток, де постраждали 11 осіб, серед яких 4 дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися