Зимові канікули школярів Одещини: рятувальники нагадують про безпеку дітей

Рятувальники закликають батьків дбати про безпеку дітей під час зимових канікул

В Україні вже починаються зимові свята та канікули в школах. У кожному місті діти відпочиватимуть у різний час. У більшості школярів Одещини розпочалися зимові канікули - такий бажаний, але разом з тим - небезпечний період. В ДСНС в Одеській області зазначають, що у допитливих дітлахів з’являється більше часу на дозвілля, яке не завжди можуть проконтролювати дорослі. Саме тому, рятувальники закликають батьків дбати про безпеку дітей під час зимових канікул. Про це повідомляють в ДСНС в Одеській області.

“Шановні батьки, потурбуйтесь про те, щоб діти знали основні правила безпеки та номера телефонів екстрених служб, розповідайте, як потрібно поводитись, щоб уникнути біди та, по можливості, не залишайте їх без нагляду. Пам'ятайте, що безпека вашої дитини — це, перш за все, ваша відповідальність”, - йдеться в повідомленні ДСНС. 

“Коментарі” писали, що Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король.

Нагадаємо також, що не дивлячись на війну та обстріли Одеси, Одеський академічний театр ляльок зробив за 2023 рік декілька прем’єр, а зараз готує особливу програму з прем’єрою вистави “Украдене Різдво” про сучасний час і маленьких українців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися