На Одещині відбувся турнір "Зимова казка": подробиці

У змаганнях взяли участь спортсмени Одеси, Білгорода-Дністровського, Арцизу, Березівки та Сарати

У Білгород-Дністровському, що на Одешині традиційно напередодні Нового року проводиться турнір зі спортивної акробатики “Зимова казка”, у якому беруть участь спортсмени Одеси, Білгорода-Дністровського, Арцизу, Березівки та Сарати. Про це повідомили в Одеській міській раді.

У змаганнях, що відбулись 24 грудня, Одесу представляли спортсмени Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №3.

В індивідуальних змаганнях за програмою 1-го юнацького розряду чемпіонами стали Дар'я Старовойтова та Даніїл Захоба. Руслан Фесик і Ганна Стародубцева виграли змагання за програмою 2-го юнацького розряду, а Клавдія Прокопова та Поліна Никитюк вибороли 3 місце за програмою 3-го юнацького розряду.

У парно-груповій програмі серед жіночих пар кращими стали Аріна Воробйова та Софія Кузнецова (за програмою 2-го юнацького розряду). Вікторія Духневич і Поліна Буханко виграли 2 місце (за програмою 1-го юнацького розряду), Ганна Беспальчук та Антоніна Кулик стали бронзовими призерами (за програмою 3-го юнацького розряду). Бронзові медалі також здобули Олександра Листопад та Єва Конопенко (за програмою 2-го юнацького розряду).

У жіночих групових вправах кращими були Аліна Фесик, Софія Пуздрач і Ганна Луцкер. Нещодавно юні одеситки здобули перше місце на Всеукраїнському турнірі пам’яті ЗТУ О.Ф. Чернявого зі спортивної акробатики в м. Львів.

“Коментарі” писали, що в Києві відбувся командний чемпіонат України із синхронного плавання. Одесу на турнірі представляли вихованки Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “Чорноморець”. Про це повідомили в Одеській міській раді. Спортсменки з Одеси блискуче виступили на змаганнях, виборовши 10 медалей: одну золоту, п’ять срібних та чотири бронзових.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися