В Одесі сталося загоряння в п’ятиповерхівці: людей встигли евакуювати

Від ДСНС залучались 6 одиниць пожежної техніки та 28 рятувальників

Одеські вогнеборці евакуювали мешканців пʼятиповерхівки під час пожежі. Сьогодні зранку на лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в місті Одеса, по вулиці Семінарська.  Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

По прибуттю на місце виклику встановлено, що в підвальному приміщенні п’ятиповерхівки, в бойлерній, сталось загоряння, яке вогнеборці ліквідували на площі 5 метрів квадратних. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали з верхніх поверхів 3 мешканців будинку. Ймовірна причина пожежі - аварійний режим роботи електрообладнання ( бойлеру).

“Від ДСНС залучались 6 одиниць пожежної техніки та 28 рятувальників”, - йдеться в повідомленні.

 Раніше “Коментарі” писали, що вчора, о 13:04, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Пожежа сталася в Хаджибейському районі Одеси на вулиці Генерала Петрова. Про це повідомили в ДСНС.  На місці рятувальники встановили загоряння домашнього майна у квартирі на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. О 13:16 пожежу локалізовано та о 13:18 - ліквідовано на загальній площі ~ 5 м.кв.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж — це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось робить помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися