В Одесі пройшов міжнародний фестиваль “Вогонь Різдва”

Кожен учасник отримав диплом лауреата, а керівники - подарунки від організаторів фестивалю

На минулих вихідних в Одесі відбувся IV міжнародний фестиваль “Вогонь Різдва”. Цьогоріч 24 учасники виступили у змішаному форматі: 13 колективів наживо співали в Одеському літературному музеї, а інші - шляхом демонстрації відеозаписів на YuoTube-каналі фестивалю.  Про це повідомили в Одеській місткій раді. 

Засновники фестивалю - Департамент культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради в партнерстві з ГО “Українська хорова асоціація” та Мистецькою школою № 15 ім. Т.І. Боєвої м. Одеси. 

У концерті взяли участь хорові дитячі колективи з Молдови та Одеси (МШ № 2 ім. О.К. Глазунова, МШ № 8, МШ № 10, МШ № 15 ім. Т.І. Боєвої, МХШ  ім. С.К. Крижановського, студентський хор ОНМА імені А.В. Нежданової, ансамбль студентів ПНПУ ім. К.Д. Ушинського та вокальний ансамбль хору ОАТМК ім. Михайла Водяного). 

Різнобарв’я колядок і щедрівок, духовної та світської музики різдвяної тематики, а також твори патріотичного характеру дарували передсвятковий настрій і позитивні емоції.  

Кожен учасник отримав диплом лауреата, а керівники - подяки та подарунки від організаторів фестивалю.

Раніше “Коментарі” писали, що напередодні Різдва, 23 грудня у Міжнародному культурному центрі UNION в Одесі відбувся святковий захід для внутрішньо переміщених осіб. Святковий вечір відвідали понад 300 дітей-переселенців. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо, що Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися