Напередодні Різдва в Одесі понад 300 дітей-переселенців завітали на святковий захід

По завершенню вистави діти отримали новорічні подарунки від Санти

Напередодні Різдва, 23 грудня у  Міжнародному  культурному  центрі  UNION в Одесі відбувся святковий захід для внутрішньо переміщених осіб. Святковий вечір відвідали понад 300 дітей-переселенців. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Діткам з родин, які Одеса прихистила від збройної агресії Росії, показали новорічну виставу “Різдвяні пригоди Санти”.  Юні глядачі із захопленням стежили за фантастичною подорожжю Санти і його веселих друзів-зайців – історією, де  переплелися справжні різдвяні чудеса та цікаві пригоди. По завершенню вистави діти отримали новорічні подарунки від Санти.

Захід організовано Департаментом праці та соціальної політики Одеської міської ради спільно з Громадською організацією  “Татова турбота”

“Коментарі” писали, що Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король. 

Нагадаємо також, що не дивлячись на війну та обстріли Одеси, Одеський академічний театр ляльок зробив за 2023 рік декілька прем’єр, а зараз готує особливу програму з прем’єрою вистави “Украдене Різдво” про сучасний час і маленьких українців.

Крім того, Одеський Національний художній музей відновився після прильоту ракети російських окупантів 5 листопада. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів координатор публічної програми Одеського Національного художнього музею Валерій Коршунов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися