В Одеській області приводять до ладу критично важливу дорогу: де саме

За оцінками фахівців, відновлювальні роботи планують завершити до кінця наступного тижня

Між селом Стара Некрасівка (Сафʼянівська громада) та містом Ізмаїл розпочалися активні роботи з відновлення дороги Т-16-07. Фахівці зараз зосереджені на вирівнюванні узбіч та роблять підсипку піщано-щебневою сумішшю, а також відводять зайву воду з дорожнього покриття. Про це повідомив начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев.

Планується завершити всі роботи упродовж наступного тижня. Підтримання придатного до експлуатації стану цього автошляху є критично важливим, оскільки він служить ключовим шляхом до портів регіону.

Зазначу, що ці роботи не є ремонтними, бо через велику кількість вологи під дорожнім полотном в умовах мінусової температури оновлений асфальтний шар зіпсується. Тому проведення ремонтних робіт на даній ділянці наразі не є доцільним, і дане питання раніше весни не розглядатиметься, – зазначив Родіон Абашев.

Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом — золою.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.   



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

27 грудня 2023, 05:09

Перечисленные виды работ , это воровство , а не ремонт..

Юрий

27 грудня 2023, 05:08

Это воровство , а не ремонт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися