В Одесі влаштували свято для поранених військових (ФОТО/ВІДЕО)

діти влаштували для військових святкову програму

В Одесі привітали поранених військових та інших пацієнтів, які перебувають на лікуванні в одеському медичному закладі, з нагоди різдвяних та новорічних свят. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Міські талановиті колективи приготували святкові танцювальні та вокальні номери для гостей, а благодійний фонд "Дотягнись до неба" подарував смаколики.

Дякую нашим освітянам і дітям, які ретельно підготувалися, щоб привітати наших захисників. Чудовий новорічний подарунок для наших Збройних Сил від батьків і дітей Одеси. Щиро дякую організаторам та всім, хто долучився до акції. Вітаю з Різдвом Христовим! Міцного здоровʼя, душевного спокою та благополуччя кожній одеській родині!, – привітав мер Одеси.

Також мер Одеси повідомив, що завершилася успішна акція "Кава з освітою", яка була ініційована напередодні Дня Святого Миколая. За цей період зібрано майже 1,8 мільйона гривень на потреби для переправи через річку Дніпро.


Нагадаємо, разом зі Святим Миколаєм голова Одеської ОВА Олег Кіпер завітав до малечі. У дитячій обласній лікарні маленькі пацієнти борються з хворобами, тому змушені провести цей день у палатах.

Раніше “Коментарі” писали, що правоохоронці Одещини привітали дітей своїх колег, які загинули або були поранені. Хлопців та дівчат запросили спочатку до кінологічного центру, де на них чекали пухнасті миколайчики – милі, лагідні, чемні та дуже розумні службові собаки, вбрані по-святковому. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Taras

26 грудня 2023, 17:46

Воювати повинні діти української еліти, діти: Данілова, Порошенка, Кличко, … діти депутатів! Так воює за свою незалежність Ізраїль! Інакше Україна не переможе у цій війні! https://drive.google.com/file/d/1pxQxQNVI0e8wASZzfBra0TKhWyojVk3V/view?usp=sharing ( Повне відео https://youtu.be/WmZntL42jVg?si=KIyxj8Ru6kl8YKTK )

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися