Безпека в Інтернеті: для школярів Одеси провели курс лекцій

У школах Одеси пройшов Тиждень безпечного Інтернету

Упродовж 18-22 грудня в закладах загальної середньої освіти Одеси відбулися заходи в рамках Тижня безпечного Інтернету. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Так, у закладах освіти Приморського району були проведені: бесіди “Подорож океаном комп’ютерних знань", "Безпечний Інтернет і соціальні мережі під час воєнного стану в Україні", "Інтернет очима дітей", "Персональна кібергігієна", вікторини "Безпечний Інтернет", "Кібербезпека"; практичні конференції "Розумне та безпечне використання інтернет-ресурсів"; уроки-практикуми "Зворотній бік Інтернету", "Основи життя: безпека в Інтернеті"; перегляд та обговорення відеороликів "Кібер-грумінг", "Кібербезпека під час воєнного стану".

Також учні переглянули мультфільми про безпечне користування інтернетом, виготовляли лепбуки і плакати "Безпека дітей в Інтернеті", "Основні правила безпечного Інтернету", "Комп’ютерна інтернет-залежність" і представили свої роботи на конкурси відеопрезентацій.

“Коментарі” писали, що вчора, 25 грудня на ковзанці Київського району відбувся вже традиційний зимовий захід для дітей військовослужбовців і дітей, які перебувають під опікою та піклуванням. Про це повідомили в Одеській міській раді. Святкову казку подарував малечі Святий Миколай разом із своїми помічниками - вихованцями міських закладів позашкільної освіти.

Нагадаємо,  що Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися