В Одесі пройшло свято для дітей провели на ковзанці

Усі охочі могли безкоштовно покататися на ковзанці.

Вчора, 25 грудня на ковзанці Київського району відбувся вже традиційний зимовий захід для дітей військовослужбовців і дітей, які перебувають під опікою та піклуванням.  Про це повідомили в Одеській міській раді. Святкову казку подарував малечі Святий Миколай разом із своїми помічниками - вихованцями міських закладів позашкільної освіти. 

“Подібні заходи дуже потрібні для дітей заради того, щоб вони на декілька годин забували про те, що в країні йде війна. Дякуємо нашим Збройним Силам! Вони захищають країну, а ми турбуємось про їхніх дітей”, - сказав заступник Одеського міського голови Павло Вугельман. 

У цей день усі охочі могли безкоштовно покататися на ковзанці.

Раніше “Коментарі” писали, що у Міжнародному культурному центрі UNION в Одесі відбувся святковий захід для внутрішньо переміщених осіб. Святковий вечір відвідали понад 300 дітей-переселенців. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо також, що Біля Палацу спорту в Одесі запрацювала ковзанка просто неба. Поринути у святкову атмосферу одесити зможуть до кінця зими. Кореспонденти "Коментарі" дізналися скільки коштує година катання на льоду та графік роботи ковзанки.

“Коментарі” писали, що Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися