Новорічне диво: на Одещині співробітники ДСНС привітали дітей багатодітних родин зі святами

Кожна дитина отримала під ялинку свій подарунок

Напередодні Нового Року рятувальники та поліцейські Білгород-Дністровського району завітали до 2-х багатодітних родин з тимчасово окупованих територій Луганщини, щоб привітати та влаштувати для діток свято. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.
Діти радо зустріли оперативників, показали як вони живуть, новорічне оздоблення будинку, ялинку та іграшки, які власноруч виготовляли разом із сім’єю. Під час заходу склалася дуже позитивна атмосфера, по-справжньому сімейна.
Окрім того, родини забезпечили речами першої потреби. Та ніхто з малечі не залишився без уваги "Миколаїв" у формах, кожна дитина отримала під ялинку свій подарунок. Також всі отримали тематичні листівки з правилами безпеки на різні життєві випадки.

“Бачити дітей щасливими – це величезна плата за нашу роботу. Бажаємо усім родинам повернутися додому в свої українські міста”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вчора, 25 грудня на ковзанці Київського району відбувся вже традиційний зимовий захід для дітей військовослужбовців і дітей, які перебувають під опікою та піклуванням. Про це повідомили в Одеській міській раді. Святкову казку подарував малечі Святий Миколай разом із своїми помічниками - вихованцями міських закладів позашкільної освіти. 

“Коментарі” писали, що Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися