В Одесі декілька районів залишаться без водопостачання: причина

Завтра в Одесі аварійне відключення води: перелік адресів

В філії “Інфоксводоканал” повідомили, що завтра, 27 грудня будуть тимчасові складнощі із  водопостачанням Київського та Хаджибейського  районів Одеси. Причина - аварія на електромережах, що живлять один із об'єктів "Інфоксводоканалу". 

Наразі спостерігаються складнощі із водопостачанням споживачі: 

Київського та Хаджибейського районів. Одеси, 

с. Лиманка, 

с. Червоний хутір, 

ж/м "Райдужний", 

ж/м "Совіньон 1-5", 

ж/м “Чорноморка” ЖКП "Таїрово". 

У Приморському районі міста Одеси можливе зниження тиску.

“На даний момент вживаються невідкладні заходи по з'ясуванню  всіх причин аварії та обставин, які не залежать від "Інфоксводоканалу", та здійснюються  роботи по якнайшвидшому  відновленню  електропостачання об'єктів водоканалу. Звертаємо увагу споживачів, що використання джерел автономного живлення не є можливим через значну потужність об'єктів та технічні особливості”, - йдеться в повідомленні компанії. 

Про орієнтовний час відновлення водопостачання повідомимо додатково.

Телефон для довідок: 0-800-307-505, 705-55-05, 068-905-55-05, 066-905-55-05, 093-17-00-155 (цілодобово)

“Коментарі” писали, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Нагадаємо, що після підриву та руйнування дамби й машинних відділень Каховської гідроелектростанції 6 червня 2023 року, на Одещині був встановлений постійний контроль за якістю питної та морської води. Ця трагедія спричинила серйозну загрозу для довкілля та здоров'я громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися