Внаслідок нічної атаки на Одещину постраждало пʼять людей: у якому стані потерпілі

Одна людина загинула після операції в лікарні

В міському департаменті охорони здоров'я зазначили, що внаслідок нічної атаки на Одещину постраждало загалом пʼять цивільних осіб. Про це зазначили на сайті відомства. 

Відомо, що одну людину госпіталізовано у стані середнього ступеня тяжкості до лікарні. У двох виявлено легкі поранення. Їм надано першу необхідну медичну допомогу та направлено на амбулаторне лікування. Наразі стан потерпілих задовільний, госпіталізації не потребують.

Ще одного чоловіка було доставлено до лікарні в тяжкому стані. На жаль, постраждалого не вдалося врятувати, після операції у нього зупинилося серце, він помер у лікарні. Ще одна людина загинула на місці внаслідок вчорашнього обстрілу РФ на Одеську область.

“Департамент охорони здоровʼя висловлює щирі співчуття родинам загиблих. Та бажає скорішого одужання усім постраждалим! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Бережіть себе та своїх рідних”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в ніч на 27 грудня ворог здійснив атаку на південні території, використовуючи ударні безпілотні літальні апарати "Shahed-131/136". Було дві хвилі обстрілу розведені на 15-хвилинні інтервали, загалом повітряний бій тривав 7 годин. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Зазначимо, що в ніч на 25 грудня російські окупанти атакували Одеським регіон ракетами та безпілотниками. Із районів Чауда, Балаклава випустили 31 ударний БпЛА типу “Shahed” та дві авіаційні ракети. це повідомили у Силах оборони півдня Спершу окупанти випустили ракети Х-59 в напрямку Кропивницького і Х-31П — в напрямку Чорноморська на Одещині. Підрозділи протиповітряної оборони знищили обидві ракети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися